Data analist

Solliciteer nu

Data Analist (MakelMail)

Ben jij bekend met Datamining? Leef je voor het analyseren van data en het optimaliseren op basis van data? Wil jij aan de slag met een team enthousiaste collega’s die met ontwerp en techniek in de mix streven voor continue verbetering en vernieuwing? Dan ben je bij MakelMail aan het juiste adres.

32/40 UUR · MAKELMAIL · DALFSEN

MakelMail is het halfzusje van Motivo; het is e-mailmarketing voor de makelaardij. Afgelopen jaar hebben we het product vernieuwd en staat ons niets in de weg om online marketing voor elke makelaar tot een succes te maken. Data gaat daar een grote rol bij spelen en daarom hebben we deze nieuwe functie gecreëerd. We kunnen jouw brein en inzicht goed gebruiken!

Wat vragen we? 

Het is jouw taak om het potentieel uit onze data te halen. Het is een strategische functie, omdat je begrijpt hoe de data ons kan helpen bij het maken van betere beslissingen. 

  1. Je hebt kennis van Datamining technieken
  2. Je hebt ervaring met het in kaart brengen van customer journeys
  3. Je bent in staat je eigen functie te creëren en daar verantwoordelijkheid voor te dragen
  4. Je houdt ervan te leren van andere disciplines om je werk te verbeteren
  5. Pré: Je hebt kennis van statistische en analytische onderzoeksmethoden en valideert en verbetert daaruit Machine Learning oplossingen
  6. Je hebt minimaal HBO-denkniveau

Naast een uitdagende functie bouw je mee aan de toekomst van het makelaarsvak. Door het tracken van activiteit van bezoekers, kunnen makelaars steeds beter en efficiënter hun huizen aan de man brengen. Jouw werk speelt daarbij een grote rol

Wat bieden we?

De cultuur bij MakelMail is te beschrijven als informeel, creatief, kwalitatief en uitdagend. Voor je inzet krijg je natuurlijk een goed salaris, 25 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding.

Wil je meer weten? Bekijk de website

Benieuwd, geïnteresseerd of gewoon ronduit enthousiast? Neem contact met ons op.